Kunnen deze « gezonde voedingsmiddelen » uw spijsvertering verstoren?
Advertorial

R.Barrios

Kunnen deze « gezonde voedingsmiddelen » uw spijsvertering verstoren?

Ons hele leven is verteld dat het eten van veel fruit, groenten en volle granen ons kan helpen gezond te blijven.

Maar volgens Dr. Rosmy Barrios - een wereldberoemde voedingsdeskundige - bevatten veel van de zogenaamde gezonde 'voedingsmiddelen' in onze voeding eigenlijk een schadelijk gif dat uw buikomvang kan vergroten.

"Dit weinig bekende gif kan kleine gaatjes maken in de binnenkant van uw hele darmslijmvlies," legt Dr. Barrios uit. "Hierdoor kunnen schadelijke bacteriën en endotoxinen in uw bloedbaan sijpelen en een ravage aanrichten in uw lichaam."

Nu blijkt uit nieuw onderzoek dat dit gemeenschappelijke probleem miljoenen mensen in het hele land en in heel Europa treft. Waarschuwingssignalen zijn vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, gewichtstoename, hersenmist, pijnlijke gewrichten, vermoeide spieren en soms zelfs huidproblemen.

"Deze veel voorkomende gezondheidsproblemen worden vaak verward met normale ouderdomsverschijnselen", legt Dr. Barrios uit. "Maar ik kan u verzekeren dat de schade veroorzaakt door dit weinig bekende gif verre van normaal is."

Het goede nieuws is dat dit probleem gemakkelijk vanuit uw huis kan worden verholpen.

"Het is heel eenvoudig, je moet gewoon weten welke voedingsmiddelen echt gezond zijn en welke niet, er zijn veel "schijnvrienden", legt dokter Barrios uit.

Door eenvoudigweg deze toxine te elimineren, heeft zij duizenden van haar eigen patiënten een opmerkelijke ommekeer zien maken.

Nu, na jaren van onderzoek, heeft Dr. Barrios besloten een korte video vrij te geven voor het publiek - gratis en zonder onderbreking - die precies laat zien welke voedingsmiddelen u moet vermijden en 3 gezondheidsgeheimen. "Onze gezondheid is ons grootste goed," legt ze uit. "Dus als deze video mensen helpt zich beter te voelen, ben ik graag van dienst."

De video is sindsdien viraal gegaan, eerst gedeeld door gebruikers op Facebook, en vervolgens verschenen op nieuwssites.

Tot nu toe zijn de opmerkingen en reacties bemoedigend: duizenden Europeanen voelen zich beter dan in decennia.

Klik hier om de presentatie te bekijken.

Over de auteur:

Expert Rosmy Barrios is het huidige hoofd van de afdeling regeneratieve esthetica in de IM Kliniek. Zij is afgestudeerd aan de medische faculteit van de Universidad Del Norte in Barranquilla, Colombia, en heeft zich gespecialiseerd in esthetische en anti-verouderingsgeneeskunde aan de John F. Kennedy Universiteit in Buenos Aires, Argentinië. De carrière van R. Barrios is internationaal. Zij heeft op drie continenten gewerkt en spreekt evenveel talen vloeiend.

Als erkend deskundige in de esthetische geneeskunde is Dr. Barrios lid van verschillende adviesraden waar zij haar kennis en ervaring gebruikt om cosmeticabedrijven te helpen hoogwaardige, veilige en wetenschappelijk ondersteunde producten te creëren. Dr. Barrios is lid van de Pan American Society of Aesthetic Medicine (PASAM) en van de International Union of Aesthetic Medicine (IUAM).